dinsdag 21 maart 2017

TURKIJE EN DEMOGRAFIE!

Aanval en bedreiging van onze cultuur?
Erdogan propageert grote gezinnen. Vrouwen met veel kinderen krijgen een onderscheiding. Dit is ook in Turkije zelf gebeurd en is de reden waardoor Erdogan naar de macht is geloodst. De bevolking is daar sinds 1950 gegroeid van 19 Miljoen naar 80 Miljoen. Erdogan wil via massa immigratie en veel kinderen de islam in Europa te verbreiden. De demografische verandering zal Turkse invasie mogelijk te maken.


Veel kinderen, een grotere islamitische volk en meer macht voor Erdogan!

Turkije en haar massa migratie is het nieuwe wapen tegen ons!
"Om de Turkse invloed te verhogen, moeten Turken in Europa zoveel mogelijk kinderen krijgen." (Erdogan)

Dit is een regelrechte aanval en bedreiging van onze cultuur.


Met zijn dreigementen wil Erdogan zelfs visumvrij reizen voor Turkije afdwingen en zelfs toegang tot de EU. Maar dat zou de zaak alleen maar versnellen, dan gaat onze cultuur werkelijk overlopen worden door de Turken. Het wordt tijd om deze frontale aanval op ons te beantwoorden met echte actie.


De vraag is; waarom moeten we nog steeds Turkse doel blijven financieren!
CDA, GL , PvdA , D66, VVD...
Deze partijen hebben de Moslims jarenlang de hand boven het hoofd gehouden.  U ziet het resultaat. Men is volledig blind geslagen.

Wij zorgen voor onbeperkt kinderbijslag voor Erdogan proces?
Je spoort moslim vrouwen aan om een hoofddoek op te zetten, zodat de moslima's op hun grootmoeder, moeder lijkt,  dan wil je ook dat ze meer kinderen gaat baren, hoe dan? Ze mag niet verleidelijk zijn, maar moet wel kinderen voor Erdogan gaan baren.
Wij zorgen dat hij hier de gezondheidszorg tot 18 jaar is gratis kan krijgen!!
Wij zorgen voor hem scholing die nauwelijks kost!!
Wij subsidiëren de voortplanting van de Moslims en de overbevolking voor Erdogan doel... Hier is maar één middel tegen: in heel Europa de kinderbijslag beperken tot twee kinderen.
Turkije zal zeker weten de Turken hier financieel ondersteunen om meer kinderen te krijgen. Het gaat nu om kolonisten.
Dit is de ottomaanse kolonisatiestrategie, waarmee Klein-Azie is veroverd, de Balkan is geïnfiltreerd, en nu Noord-West Europa er aan moet geloven. “De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten…" Erdogan, alweer lang geleden.

De lange islamitische staart zal eindigen in een invasie in Europa van Turkse zijde. Erdogan zoekt m.i. redenen/excuses om Europa binnen te vallen. Is het nu niet, dan later wel.
Europa zal afgestraft worden, is het niet op korte termijn, dan op lange termijn, afhankelijk van de meegaandheid en eventuele pleasing (achter de schermen) van Nederland en Europa.
Voortzetting van democratie op lange termijn, redden we niet, bij verdere islamisering, opkomst en groei van islamitische partijen (DENK), die invloed van hun thuisland bevorderen en polarisatie, "zoals de koran voorstaat" praktiseren en juist bij enig tegengeluid van niet-moslims, ter bescherming van wat we nu nog hebben aan tradities en cultuur, het tegen de gevestigde democratie gebruiken, als zijnde het verwijt aan ons van niet-democratisch zijn. Dat is niet nieuw. Nieuw is dat in Turkije de regering nu openlijk uitkomt voor deze strategie. Wij, dwz Europa, hebben de keus dat te laten gebeuren..

DENK koestert het gedicht van Erdogan..
Overal waar de islam zich vestigde en uitbreidde, kwam dit niet ten goede van niet-moslims, zal nu niet anders zijn. De boodschap van de islam is immer nog steeds hetzelfde.


Hoe het ook zij, bij handreikingen en volgzaamheid richting Ankara zal het uitstel van de invasie zijn.
Indien de paspoortenkwestie -naar wens van velen onder ons- wordt doorgezet, zal ook dit voor Erdogan tevens reden zijn, deze dubbele paspoorthouders verder op te hitsen. Als de toestroom van migranten maar blijft doorgaan dan raakt het systeem verzadigd!
Blijft Erdogans lange arm in Europa?
Erdogan wil via massa immigratie en veel kinderen de islam in Europa te verbreiden. De demografische veranderingen die daardoor ontstaan zullen de islamisering als vanzelf tot stand brengen. Als Europa haar standpunt niet veranderd gaat het nog lukken ook. Hoogste tijd om de dubbele paspoorten aan te pakken en kinderbijslag te beperken tot twee kinderen.

Zou er inmiddels in Nederland geen meerderheid te vinden zijn om de dubbele nationaliteit onmogelijk te maken?
Turken en Marokkanen zeggen dat ze het paspoort van hun thuisland, of het thuisland van hun ouders, niet kunnen inleveren.

Nederland moet een wet maken die het toestaan/ uitgifte van een Nederlands paspoort uitsluitend mogelijk maakt indien er geen sprake is van een andere staatsburgerschap. Marokkanen en Turken kunnen gewoon de wet van hun land overtreden door het paspoort van hun thuisland te versnipperen.  


Dubbele paspoorten afschaffen.

Nederlands paspoort intrekken en land uit zetten, is het enige dat helpt. Elke andere maatregel zal geen of te weinig effect hebben.
Een soort Deltaplan te implementeren om de buitengrenzen te sluiten, geen verblijfsvergunningen meer te verstrekken.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten