maandag 17 november 2014

De bouw van mega moskeeën, gefinancierd door de Soennitische sjeiks die ISIS hebben opgericht, die het woord democratie nog moeten uitvinden, moet onmiddellijk stoppen.

Dubbele nationaliteit probleem!


"Verreweg de meeste jonge Turkse Nederlanders zien Syrië-gangers als helden,...80 procent van de Turkse Nederlanders staat achter de opmars van IS." (Bron: NOS)
"De Turks-Islamitische Culturele Federatie (TICF) bedreigd nederland om Öztürk en Kuzu..."
De 5e colonne van Erdogan. "Oztürk en Kuzu, volgen het advies van hun Turkse opperman en zijn de wettelijke en officiële infiltranten voor Turkije..."

Iedereen wist dat ze goede banden hadden met de ISIS sympatisant Erdogan in Turkije. Dat is het voordeel van een dubbel paspoort: "dubbele loyaliteit". Turkse maffia, dankzij de politiek zitten onze steden opgescheept met vele z.g Turkse politici die vele Turkse belangenorganisaties vertegenwoordigen waar veel van ons belastinggeld naar toevloeit. De loyaliteitskwestie van allochtonen met een dubbele nationaliteit werd door velen weggewuifd in de discussie van enkele jaren geleden. Deze twee Kamerleden maken klip en klaar duidelijk waar hun loyaliteit ligt. Wanneer ze hun Kamerzetels niet opgeven zal dat leiden tot verdere fragmentatie van de politiek !

Hoe stom kun je ook zijn, dit soort figuren in de politiek binnen te halen. Het zijn en blijven in de eerste plaats Turken.
87% van deze Turken hebben een dubbele nationaliteit! Ja daar sta je dan met je dubbele paspoort, je dubbele opvoeding , je dubbele moraal, je andere opvoeding...Door de dubbele nationaliteit ontstaat rechtsongelijkheid in Nederland, ook op grote schaal. Turken en Marokkanen met de dubbele nationaliteit genieten veel privileges; de werkelijkheid is nu dat deze Turken en Marokkanen op onze samenleving neerkijken, en blijven met 1,5 been in het land van herkomst staan en zijn hier echt alleen voor het geld en de faciliteiten en dankzij de privileges die ze krijgen, zullen we overspoeld worden door de jihadisten en hun trawanten.

Hoe komt het dat vijandige islamitische organisaties, zoals ISIS, Hamas, Milli Gorus, Al- Nusra etc.. het zo gemakkelijk vinden om westerse landen te infiltreren en te ondermijnen? Waarom ondervinden ze zo weinig weerstand?

Dubbele Nationaliteit is een wapen in handen van ISIS!

Dit brengt ons bij de vraag waarmee sommigen van ons al jaren hebben geworsteld: terwijl in steeds meer landen de onvrede over en het verzet tegen de massale moslim immigratie groeit, gaat Nederland onverminderd door met het uitgeven van dubbele nationaliteit die nog meer moslims trekt!

Zo staat bv, de Marokkaanse wet het toe dat een man tot 4 vrouwen trouwt, zelfs zonder dat de bestaande echtgenote hier toestemming voor geeft en verbiedt de Turkse wet het uitleveren van eigen onderdanen, terwijl de Nederlandse nationaliteit naar Marokkaanse of Turkse maatstaven overvloedige sociale uitkeringen kent. Veel moslimmannen houden er daarom,aangemoedigd door de radicale imams van ISIS en Al Qaida, zowel een gezin in moslimland als een in Nederland op na.
De beruchte Turkse top crimineel Saban Baran profiteerde van de vele mogelijkheden, die Nederland voor oneerlijke zelfverrijking levert en van het feit dat Turkije geen onderdanen aan het buitenland uitlevert.


DUBBELE NATIONALITEIT HEEFT NU EEN DUBBELE DIMENSIE GEKREGEN.

Jihadisten beschouwen Europa niet alleen hun nieuwe broedplaats, maar ook een makkelijke uitvalbasis!

Wat erger is, is dat de collaborateurs in Nederland, sympathisanten van invloed zijn, ondermijnen door subversie, desinformatie, valse propaganda en de verspreiding van cultureel pessimisme. Het beest zelf mag misschien niet meer in ons zijn, maar het ideologische gif dat de moslimlanden en hun netwerken in westerse samenlevingen injecteren is alleen toegenomen!
Liberale jihad bestaat niet! Niet alleen Isis maar ook Hamas, Turkse en Marokkaanse moskeeën, Koranscholen zijn zeker jihadistische organisaties! De ISIS is de Arabische Waffen-SS. Met soortgelijke zwarte vlaggen, fanatisme, levensverwachting, sadisme, perversie en bloeddorst.

ISIS, Al Nusra et cetera (door 't NOS-journaal en Nieuws steevast betitelt als rebellen, vrijheidsstrijders, 'onze jongens') als gevolg van dit soort desinformatie staan nu 80% van de Turkse jongeren achter de ISIS en hebben we in ons land te maken met honderdduizenden jonge moslimmannen. De Turkse staat op zijn beurt behandelt deze Turkse moslim in Nederland als een kolonist! Als die allemaal de geest krijgen, zijn we nog niet jarig.

De bouw van mega moskeeën, gefinancierd door de Soennitische sjeiks die ISIS hebben opgericht, die het woord democratie nog moeten uitvinden, moet onmiddellijk stoppen. Gesponsord vanuit Saoedi-Arabië, Iran, Jemen, Qatar, Marokko, Turkije, Pakistan, gelobbyd door infiltranten (bv de Milli Gorus, Diyanet, Güllen beweging), gaat het hier niet alleen om een religieuze zaak.
Al-Nusra, Al Qaida, ISIS, Milli Gorus, Diyanet, Marokkaanse moskeeën enzovoorts worden door de Soennitische bewegingen gesteund die op dit moment hele Midden-Oosten willen veroveren!

De oorlog gaat niet om mensen, maar om geld/macht. Salafisten willen meer macht in EU landen. Immigranten die naar Europa komen zijn bijna allemaal Soennieten en sympathiseren ze Isis, of een andere Al Qaida organisatie...Veel Moslim landen om hun beurt beginnen significante fondsen naar deze Jihadistische organisaties te sluizen en ontwikkelen instellingen om hun eigen propaganda te verspreiden, inclusief het opzetten van Koranscholen en liefdadige organisaties in Nederland. Vervolgens halen ze ook Turken, Somaliërs en Marokkanen voor training naar herkomstland, om zo een nieuwe generatie radicale predikers te scheppen die geschoold waren in een rigide interpretatie van de islam. Deze imams met de dubbel nationaliteiten worden officieel als imams bekrachtigd in Turkije en Marokko en vervolgens door herkomstlanden naar Europa gestuurd om de Jihadistische ideologie te verspreiden.

De Marokkaanse en Turkse geheime diensten bemoeien zich intensief met de moslims in het buitenland, die zowel een lucratieve melkkoe als een potentieel strijdcolonne vormen.
Ruim 80% tot de 5e colonne behoort van kolonisten die het kalifaat prefereren boven de Westerse rechtsstaat en die de waarden van de koran hoger stelt dan de westerse opvatting over de "universele" rechten van de mens. Dat is wat iedereen die de feiten onder ogen durft te zien, scherp waarneemt en logisch nadenkt al kon voorspellen. De schijnelite die ons de afgrond instort zal wel weer komen met leugens als "het is niet representatief, de uitkomsten verdienen nadere duiding of worden verkeerd geïnterpreteerd, de trend is dat het anders wordt" of de ergste, "deze uiting is discriminerend en stigmatiserend voor moslims". Het eerste probleem is de schijnelite van leugenaars , verkwansellaars en verraders.

De incapabele wantbestuurders van dit land blijven gewoon doorgaan met het importeren van ons vijandig gezinde Moslims, maak je geen zorgen er verandert niets. Hoe heet zo'n daad eigenlijk; de potentiële vijand willens en wetens binnenlaten ?
Onze beleidsmakers zijn weer eens 'geschokt' en 'verontrust'. Hoe betrouwbaar zijn beleidsmakers die telkens weer aan geven geen flauw idee te hebben wat er in onze samenleving speelt? Meer dan 80% vindt Jihadisten helden. En dat vinden ze niet door onnozelheid of ongeïnformeerd, nee dit is een politieke keuze, een heel gevaarlijke.
De islamisering en daarmee de barbarisering van europa is veel verder gevorderd, dan de beleidsmakers denken of zeggen.En de stompzinnige, door megalomane bureaucraten gerunde EU, versnelt het proces nog aanzienlijk.

Stop massaal met het uitgeven van dubbel nationaliteiten tbv het Islamisme en het overnemen van het land door jihadisten. Het per direct intrekken van de dubbele nationaliteit, het wordt dan kiezen of delen voor Turken en Marokkanen. Alleen het feit dat je een NL paspoort hebt mag geen reden zijn om op een lijst voor de een partij te komen, hetzij in de 2e of 1e kamer of lagere organen.

Laat eerst maar zien waar je loyaliteit ligt, wat doe je in dit land , en laat staan in de Kamer, als je als een vooruitgeschoven post van je President of Koning fungeert.

De eenvoudigste oplossing is het afschaffen van de dubbele nationaliteit. Dit zal de positie van mensen met een dubbele nationaliteit verslechteren tot deze hetzelfde is van die van mensen met maar één nationaliteit. Dat is wel zo eerlijk.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten