donderdag 27 november 2014

ISLAM RUKT OP IN NEDERLAND!

 Hoofddoek/burka symboliseert politieke islam van de Jihadisten en is een onderdeel van ISIS beleid!

Terwijl de islam gewelddadig oprukt van Irak en Syrië tot in onze straten en nog meer jihadisten uit islamitisch Midden- Oosten en Afrika die richting Nederland komen en een verblijfsvergunning krijgen, de politiek in meerderheid kijkt weg van de werkelijke problemen en islamitische apartheids-gebieden worden steeds groter in Nederland!

Een Islamiet met de hoofddoek is een gehersenspoelde die een opgelegde ideologie niet kan en mag verlaten.
islam als georganiseerde massa psycologie, politieke militaire doctrine, is uberhaupt voor mensen die niet zelfstandig kunnen of willen denken en de verantwoordelijkheid voor hun gedrag afschuiven op een vermeende hogere macht en nu de Jihadisten uit Midden-oosten!.
Jihadisten van ISIS misbruiken op den duur de islam om niet-moslims te onderdrukken en er zelf beter van te worden.
Dit uitgangspunt, dat elke redelijke grondslag mist, heeft geleid tot het opstellen van gedragsregels, die - aan de volgelingen van dit hogere macht principe - dwingend - worden opgelegd, maar die in geen enkel logisch verband staan tot de voorgespiegelde verwachtingen zoals een hiernamaals/ paradijs


Helaas is het nu overduidelijk dat de moslims ons uitkeringsparadijs niet zullen verlaten, in tegendeel zullen ze apartheids- -gebieden creëren in Nederland. In Nederland dreigt een soort midden-oosten land toestand te ontstaan. Overal in de steden zijn er jihad strijders actief, imams en andere moslimstrijders zijn bezig om jonge mannen en vrouwen te opleiden! Ze stellen onomwonden dat Nederland moet worden overgenomen. Moslims zouden nieuwe instroom te bevorderen via meer bruiden uit een islamitische land halen, hun kinderen als anti-Nederlands opvoeden etc.. Op die manier wordt er een nieuwe bevolking gevormd die heel snel in aantal toeneemt. Ondertussen is het aantal moslims in Nederland explosief  gegroeid. De vele Jihadisten uit Marokko, Turkije, Somalie, noordelijk Afrika en het Midden-Oosten doen ook het aantal illegale moskeeën en koran cursussen.

De kansen op integratie zullen steeds kleiner worden en de kansen op een permanente apartheid in onze samenleving worden steeds groter naarmate het aantal Moslims groter is en de instroom blijft voortduren. Dit betekent een permanente bron voor het ontstaan van spanningen en conflicten. Dit apartheid in Nederland, mede mogelijk gemaakt door de slechte politici en kerkleiders!

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten