maandag 29 februari 2016

In alle steden van West-Europa er zijn islamitische enclaves ontstaan waarover politie, overheid en justitie hun controle en autoriteit compleet kwijt zijn.

TURKIJE EN JIHADISTEN PROBLEEM!


De Turken vormen een grote gevaar voor Europa! Turkije steunt alle Jihadisten in Syrië, inclusief ISIS.
De regeringen in EU, die zoveel miljoenen moslims binnen hebben gelaten en hen een tweede paspoort hebben gegeven, importeren nu nog meer moslims!

In Europa opereren tot nu toe vooral de zogenaamde vreedzame imams en andere militanten.. Deze Anti-Europese Moslims organiseren zich in de politieke partijen van de corrupte machthebbers.


Vanaf de jaren 80 hebben de Moslims al naar schatting 50 miljard euro besteed aan de bouw van moskeeën en islamitische culturele centra's in Europa. Met dit geld zijn 9.500 moskeeën en 21.000 islamitische culturele centra gebouwd van waaruit het wahabisme, de islam, wordt gepropageerd.
Turkije en Marokko doen via hun ministers van Religieuze Zaken hetzelfde. In een periode van 30 jaar hebben de moslims in Europa 15.800 moskeeën gebouwd. Moslims in het Westen mogen zoveel moskeeën bouwen als ze willen en kunnen financieren of laten financieren, door Saoedi-Arabië of de Turkse achterban van Milli Görüs!
Turkse dictator Erdogan: "Allah is ons doel. De Profeet is onze leider. De Koran is onze wet. De strijd is onze manier. De Moslimbroederschap is overal!
De Jihad club van AKP is van harte welkom in EU!! Salon socialisten, Christenen ven de oude garde vinden dat de Moslim Broederschap niet gevaarlijk is. Het is een slag in het gezicht van ieder mens dat beschikt over een gezond verstand.

Turkse en Arabische moslims in Europa steunen dictator Erdogan. Hij zegt : “De islam is al de overwinnaar, Ik stel dat de verovering deze keer niet met het zwaard zal gebeuren, maar door prediking en ideologie”.
Erdogan opereert niet alleen in Europa via zijn 5.colonne, ook is hij direct betrokken bij de Syrische burgeroorlog!
Alle Jihadisten gaan en komen via Turkije, ze worden in Turkije opgeleid en bewapenend! Eenmaal gearriveerd in Turkije worden de jihadisten, per autobus en geëscorteerd door de MIT, getransporteerd naar Syrië.
Miljoenen Turken zijn aanwezig in Europa, Hoofdzakelijk hangen deze Turken aan de jihadisische ideologie van de Moslimbroeders, Al- Qaeda en ISIS! Om hun doelen te bereiken gebruiken ze met name sociaal democraten, socialisten en verminkte Christenen. Ze hebben een Europese coördinatie vanuit Turkije geïnstalleerd. In werkelijkheid zijn ze niet zelf een aparte partij, maar vormen de paramilitaire tak van Turkse invasie macht! EU elite heeft een Islamitische invasie macht gecreëerd in Europa! Turkije is mede verantwoordelijk voor het ontstaan van ISIS en al Nusra en zal deze groeperingen straks onherroepelijk gaan gebruiken in zijn streven naar het Ottomaanse rijk, oftewel het nieuwe islamitische groot -kalifaat... Erdogan, als een soennitische fundamentalist wil een islamitisch staat, en de extreme moslim rebellen komen daarbij erg goed van pas. Erdogan is feitelijk een dictator met extreme ideeën.

In alle steden van West-Europa er zijn islamitische enclaves ontstaan waarover politie, overheid en justitie hun controle en autoriteit compleet kwijt zijn. Deze gemeenten zijn islamitisch gebied, voor altijd en eeuwig. Beelden die wij allen normaliter kennen van wijken in irak, Syrie en Turkije spelen zich nu ook in de achtertuin van ons land af.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten