dinsdag 23 februari 2016

Visum vrijheid voor zo’n 80 miljoen Turken, waarvan 99% moslim is, is het begin van de einde!!

DE ECHTE VOLKSVERHUIZING NAAR EUROPA MOET NOG BEGINNEN!

Turkije wacht af! De ware invasie zal straks beginnen, wanneer bovenop de instroom nog eens 80 miljoen Turken zonder visum Europa binnen mogen.
Dankzij onze incapabele leiders staan de poorten van Europa wagenwijd open voor de nieuwe bezetters!!
Het gevolg van deze politiek is een tsunami van Moslims die zich vluchteling noemen...Via de Turkije route  komen ze  uit het Midden-Oosten.
Deze Moslims dringen Europa binnen!! Hierbij speelt Turkije de rol van handlanger.
In werkelijkheid profiteren hele hordes van clandestiene lieden van de bres in de grenzen van Europa en maken ze misbruik van dit buitenkansje dat hen geboden wordt.
Dikwijls zijn het geen echte vluchtelingen die asiel willen aanvragen, maar deze Moslims komen voornamelijk uit Noord-Afrika, Pakistan, Somalie, Bengaldes en krijgen ze in Turkije een valse Irakse of Syrische paspoort!!

Turkije regelt nu al duizenden nep paspoorten. Zelfs de Marokkanen gaan eerst naar Turkije en krijgen ze daar een Syrische of Irakse paspoort om als vluchteling naar Europa te komen!.

Invasie en Islamisering van Europa is nabij!!

Turkije is al jaren bezig met het voeren van een oorlog tegen het westen. Sommige landen zijn makkelijk te overwinnen.
Islamist RT Erdogan krijgt vanaf eind 2016 de volledige vrijheid om heel Europa te islamiseren!
 Dit zal in afzienbare tijd leiden tot de ondergang van de Europese bevolking, die teruggebracht zal worden tot een slaven-minderheid.
Turkse moslims in EU wachten rustig af totdat via Turkije nog 100 den miljoenen Moslims EU binnendringen!

Honderden miljoenen Moslims wachten af!

Turkije is nu al een veilige toegangspoort, doorvoerhaven voor moslimmigranten...

De EU geeft Turkije € 3 miljard –een bedrag dat later nog verhoogd kan worden- voor de eerste opvang van migranten, en opent vanaf december het volgende hoofdstuk in de onderhandelingen naar het Turkse EU-lidmaatschap. In de eerste 3 maanden van 2016 worden de toetredingsonderhandelingen verder versneld.
Daarnaast hebben Turkse burgers vanaf oktober volgend jaar geen visum meer nodig om naar de EU te reizen.

De illegale Turkse transporten van door ISIS gestolen olie en de Turkse logistieke, financiële en militaire steun aan ISIS wordt straks via EU geregeld!

Migranteninvasie wordt Turkse invasie!

Samenvattend kan daarom worden gesteld dat de EU de Turken volledig carte blanche heeft gegeven om door te gaan met het financieren en bewapenen van ISIS, en daarmee de gruwelijke terreuroorlog tegen christenen, niet moslims en alle anderen die weigeren te buigen voor Allah en zijn profeet. En dat allemaal om Erdogans megalomane visioen van een groot hersteld Turks-Ottomaans Rijk te realiseren.


Visum vrijheid voor zo’n 80 miljoen Turken, waarvan 99% moslim is, is het begin van de einde!!
Dan is het makkelijk nog 100 den miljoenen andere moslims via zijn land het Turkse staatsburgerschap te geven en  naar Europa te zetten!

Er wachten meer dan 1 Miljard agressieve, hongerige moslims om binnen te dringen en de Nederlandse bevolking slaapt en heeft vertrouwen in de oude politiek die alles mogelijk maakt voor de Moslims.

Turkije en geen visum voor de miljoenen analfabete hordes Turken die %80 IS sympathiseren..!! Chantage heet dat. Dus ja, we schieten te ver door in de domheid!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten