dinsdag 12 augustus 2014

Heilige oorlog Jhad, een gevaarlijke oorlog nu van binnenuit! Het is dus logisch dat een soort oorlogsrecht gaat gelden ten aanzien van het jihadisme.

Het aantal moslims in Nederland groeit explosief, zelfs 3 keer zo snel als het aantal niet-moslims. 96% van alle sinds de jaren-80 naar Nederland gekomen immigranten is moslim. De groei van de islamitische bevolking is het gevolg van immigratie uit moslimlanden en een geboorte-overschot onder deze moslims.

islamitische leiders begrepen al gauw dat hen zo op een presenteerblaadje werd aangeboden wat zij in 14 eeuwen durende aanvalsoorlogen tegen het ongelovige Westen niet konden bereiken. Namelijk de verovering en onderwerping van Europa aan de islam. Nu zijn ze zover, om de ‘decadente westerse wereld’ te veranderen en de geschiedenis terug te draaien naar de zevende eeuw. Vooral nieuwe generaties moslims die hier geboren zijn en desondanks extremistische opvattingen aanhangen blijken het gevaarlijkst. Hopen zij misschien op grond van hun acties hoog betaalde politieke en maatschappelijke functies in een geïslamiseerd Europa te krijgen?

Aantal Macrokannen stijgen tot 397 000.

De groep radicalen, Jihadisten neemt percentueel gezien onder deze moslims toe! Jonge moslims vinden nu overal de moskeeën die aan hun radicale verwachtingen beantwoordt. Ook jonge kinderen krijgen hier lessen aangeboden waarin onverdraagzame, anti- integratie en jihadistische geloofsovertuigingen worden overgedragen. Ottomaanse Jihad tegen het Westen is nu weer begonnen, maar om de ‘vredelievende’ religie niet te irriteren doen de regeringen in Europa la jaren alsof er niets aan de hand is...
Inmiddels zijn ook Nederlandse organisatievormen door de islam overgenomen: overal zijn verenigingen, verbanden, conferenties et cetera van de grond gekomen. Vooral de organisaties die niet aan een staat zijn gebonden maken zich sterk voor de expansie van de islam.
Iemand die jihadisme verwerpt (een essentieel onderdeel van de islam), kan niet meer overleven! De nieuwe generaties moslimjongeren in Europa volgen steeds meer de jihadisten. Dit is een geestesstroming. Jihadi-salafisme dat geweld predikt is een nieuwe hoofdlijn. De activistische islam richt zich door middel van de dhawa op Europa. De dhawa stelt de islam voor als de superieure godsdienstige en maatschappelijke orde: de islam zou vrede bewerken in het leven van individuen en binnen de maatschappij en hij zou de problemen van Europa oplossen. Het christendom daarentegen zou in Europa duidelijk gefaald hebben. Door middel van publicaties wordt deze visie verspreid. Daarnaast gebruikt men de islamitische radio- en tv-zenders om deze islamvorm aan de man te brengen. Ook probeert men met deze boodschap door te dringen tot de publieke omroep.

Tegelijk vecht de dhawa tegen het overwegend negatieve imago van de islam in de pers, in de literatuur en op de tv. Men stelt dat dit negatieve beeld vooral voortkomt uit onkunde en valse aantijgingen. Alleen moslims zouden het recht hebben om iets over de islam te zeggen. Verder werken deze dhawa-groepen aan de opleiding van journalisten, pedagogen en juristen, daarbij financieel gesteund door landen als Saudi-Arabië. Men probeert ook mediabedrijven op te kopen en zo de publieke opinie ten gunste van de islam te beïnvloeden.
Zowel het dawa-salafisme als het jihadi-salafisme houden er grotendeels dezelfde onverdraagzame en anti-democratische opvattingen op na. De democratische rechtsstaat wordt als een afgodendienst gezien omdat mensen zich als wetgever opstellen, terwijl Allah in hun ogen de enige wetgever is.
Door de overheid gesteunde moskeeën wordt het in detail uitgelegd hoe Islamisten het Westen in een tijdsduur van 30 jaar op de knieën wil dwingen. Het plan is geleidelijk te infiltreren in gemeenschappen om Islam het meest dominant op politiek en religieus gebied te maken.

De Jihad wordt dus niet op louter gewelddadige wijze opgelegd. Maar veel eerder sluimerend op cultureel gebied. Een politicus die islamonderwijs op openbare scholen wil of een zelfmoordterrorist zijn in haar optiek dus niks anders dan twee kanten van dezelfde medaille.
In dit verband kan worden gewezen op twee begrippen in de koran: de zogenaamde dhawa en de jihad. Dhawa is de uitnodiging om de islam aan te nemen, en als zodanig een onderdeel van de jihad, omdat het om de inzet voor Allah gaat. De jihad zelf is veelomvattend. Het gaat daarbij zowel om de inzet voor de islam door verering van Allah, als om de ijver voor de islam als staatsorde. In het laatste geval moeten mensen die de islam niet vrijwillig aannemen door maatschappelijke, rechterlijke en politieke druk daartoe overgehaald worden.
Politieke partijen en gemeentes willen niet weten bij welke complot ze betrokken zijn!
Jihadisten zijn de vijanden van de westerse volkeren. Ze schuwen het afschuwelijkste geweld niet en ze zijn met tienduizenden. De politici die hebben toegelaten dat de vijanden van het Westen zich hier vestigen, hebben in feite gecollaboreerd met de vijand.
Het is duidelijk dat het streven van de islam om de Europese maatschappij te islamiseren een moeizame strijd is. We bevinden ons momenteel midden in dat gevecht, dat Europa vermoedelijk de gehele 21e eeuw in zijn greep zal houden.
 Standrechtelijk veroordelen is misschien een stap te ver, maar geen enkele staat kan zich permitteren gewelddadige en gewapende vijanden in grote getale binnen de eigen grenzen te hebben. De jihadisten moeten dus met harde hand uit Europa worden verwijderd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten