dinsdag 12 augustus 2014

Import moslims en nog meer Jihadisten in Nederland.

De import moslims is een industrie geworden van tienduizenden ambtenaren en div. functionarissen,advocaten,tolken, beleids- en gemeenteambtenaren,maatschappelijk werkers,bewakers,verzorgers van asielcentra,wetenschappers,sociologen,managers,enz.
islamindustrie financiert PVDA, GL, CDA en D66...

De regering doet alles precies verkeerd. Al die miljarden belasting opbrengsten gaan met bakken vol het land uit:  EU/ontwikkelingshulp en verder geven ze het aan de import nog meer moslim industrie. Bij de bouw van grote moskeen in Nederland, werken alleen apart geimporteerde Moslims uit Turkije en marokko, dus niet bepaald werkgelegenheids creërend voor de Nederlandse bevolking...

Voor deze islamindustrie, de bouw van nog meer hilton gevangenissen, verzorging van moskee diensten, uitkeringen, moslim omroepen, begeleiden van Marokkaanse jihadisten, gratis vakanties voor de tuig in ruil van het pauzering roofaanvallen, is een zeer lucratief job geworden.

De immigratie van Moslims is bedoeld om Europa op deze wijze te veroveren, en ook om de niet-moslim bevolking op den duur te vervangen door een Moslim-bevolking. Moslim-migranten zijn juist geen economische migranten, maar ideologisch gemotiveerd.

Moslims stellen voortdurend hun eisen aan PVDA, GL, CDA en D66, met als doel hun eigen waarden op te leggen: deze houding vloeit voort uit hun religie. Toegeven of compromis leidt slechts tot meer eisen. De eisen zijn mede bedoeld om niet-Moslims tot de status van dhimmi te reduceren.

Wat steeds duidelijker wordt: De imams en leiders van de moslims,verenigingen, werken iedere ontwikkeling van de jonge moslims tot zelfstandig denkende mensen tegen. Dat ziet men aan de tegenwerking van de moslim scholen en hun besturen.
Want ontwikkeling op westerse wijze is een gevaar voor de islam-ideologie. De moslims mogen gewoon niet wijzer worden. Onderwerping en opleiding tot domme adepten van dat geloof wordt er in gestampt op de moslimscholen. En onze regering laat dit gezwel maar groeien.

De juiste houding voor PVDA, GL, CDA en D66 zou zijn, om alle eisen van de Moslims resoluut af te wijzen, maar deze partijen willen dat niet. Ze doen zelfs concessies voordat de eisen zijn gesteld. Het is deze houding die met dhimmitude omschreven wordt: het is een vorm van verraad aan de westerse beschaving.

De groei van de Moslim-bevolking in Europa is een strategie van de Moslims. Nu al zij er veel meer Moslims in Europa, dan de officiële cijfers laten zien. Binnen enkele generaties zullen Moslims de meerderheid vormen. De Europese regeringen hebben met deze strategie feitelijk ingestemd, door Moslim-immigratie toe te laten.

83% van de gevangenen zijn Islamitisch afkomst, ze willen nu in de gvangenissen moskeen hebben...Er is nog een gelijkaardig barbaars bloederig ritueel dat wél door alle volgelingen van Mohammed wordt ondergaan. En dan tellen we de gevangenen die ook buitenlands zijn en wel hier zijn geboren nog niet eens mee!

In plaats van de enig logische conclusie te trekken, alle mogelijke middelen gebruiken om de moslims te doen terugkeren, gaat men maatregeltjes verzinnen om de immigratie weer wat acceptabeler te maken. En dat zegt A. Petchold, nog meer miljoenen van gemeenschapsgeld aan de moslims geven, om jihadisten onder controle te brengen! Die man spoort echt niet.

Onmiddellijk het nederlands paspoort afpakken van de Jihadisten en voorgoed het land uitzetten.

Het beste zou zijn om Islamisten met 2 paspoorten uit te sluiten van de Nederlandse volksverzekeringen, aow, kinderbijslag, bijstand en AWBZ uitkeringen. Mensen met 2 paspoorten, na 50 jaar, hebben immers niet eenduidig voor het Nederlanderschap gekozen.

Petchold er valt nog veel te leren van wat wij al lang weten. Een onthullend recent onderzoek naar de aard van de propaganda van de moskeeën in Nederland komt tot de conclusie dat het een totalitaire ideologie van haat weerspiegelt die kan aansporen tot geweld. ISIS in Nederland propageert dat de islamieten die het geloof de rug toe keren gedood moeten worden volgens de imams van deze moskeen, en wordt democratie als on-islamitisch veroordeeld.

Voor Nederland met zijn grote Turkse en Marokkaanse gemeenschap is in dat verband relevant.

De groeiende macht van de islamieten, de deur geopend heeft voor alle moslimlanden dat erop gebrand is Wahhabisme van ISIS binnen nederland te promoten. De Moslim landen beginnen significante fondsen naar Turkije en Marokko te sluizen en ontwikkelden instellingen om hun eigen propaganda te verspreiden, inclusief het opzetten van Koranscholen en liefdadige organisaties. Zij halen ook Turken en Marokkanen voor training naar midden-oosten, om zo een nieuwe generatie radicale predikers te scheppen die geschoold waren in een rigide interpretatie van de islam. Dezen worden officieel als imams bekrachtigd in Turkije en Marokko en vervolgens door herkomstlanden naar Europa en Azië gestuurd om de islam te verspreiden.


Nederland moet pas weer immigranten toelaten als we eerst alle criminelen, nep-vluchtelingen, dubbele-paspoorthouders en nutteloze profiteurs hebben teruggekregen naar hun herkomst landen en de overigen volledig zijn geïntegreerd. Dit is het enige voordeel van hun dubbele paspoort.

Deze Moslims hebben hun hele leven lang gefantaseerd, hoe ze Nederlanders en andere denkbeeldige vijanden kunnen vermoorden. Ze hebben nu de manier gevonden om hun dromen in daden om te zetten.

Dit tuig hoort niet in Nederland thuis, NL paspoort innemen en naar herkomstland uitzetten, ouders ook. Het is mede de schuld van PVDA, D66, GL, die jarenlang hebben gedaan alsof er niets aan de hand was en ervoor heeft gezorgd dat deze Jihadisten hun gang konden gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten