dinsdag 12 augustus 2014

JIHADISTEN IN DEN HAAG.

Islamitische bolwerken in heel Nederland....Deze islamitische bezetters zijn ook ISIS-terroristen die straks hier willen onderdrukken...
PVDA en D66 willen de stemmen van de Jihadisten niet kwijtraken,,,  De minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans is als de dood voor zijn achterban. De  fundamentalistische  shariawijk in Den Haag is een uitvloeisel van  het beleid van  Fransjes  partij.  De niet westerse immigranten komen momenteel met duizenden ons land binnen. Als het aan de PvdA'er Sander Terphuis ligt moeten ze allemaal hier asiel krijgen. Hoe meer moslim , hoe meer vreugd. Terwijl, onthoofdingen, kruisigingen, slachtingen, martelingen,  “ongelovigen” levend begraven, massamoorden, slavinnenhandel, groepsverkrachtingen, kinder- en vrouwenmoord, moord op weerlozen, gehandicapten en bejaarden, levend de keel doorsnijden en met het bloed het leven laten weglopen, plunderingen en diefstal, door uithongering en verdorsting laten creperen in de woestijn tot de dood erop volgt, zoals bij de deportatie van Armenen 100 jaar geleden, toen door Turkse soennieten, intimidatie met doodsbedreiging, tirannie en gespieste opgehangen hoofden en lijken, gevoelloos, onmenselijk, meedogenloos en grenzeloos gebeuren.
Als dat daar wordt geaccepteerd, dan kan dat hier, elders en overal.
De bewijzen van genocide stapelen zich op in Irak. ISIS zet de  gruwelijke films zelfs online. Als je dan het woord genocide expres ontwijkt en ook nog doodleuk zegt dat rechten aldaar van Christenen gerespecteerd worden!

De hele wijk zit vol met mensen die zo snel mogelijk de sharia willen invoeren en onze democratische waarden haten. En alleen omdat ze hier hun Jihadistische plannen uitvoeren en een uitkering krijgen die ze hiertoe in staat stelt, Machinegeweren en ISIS vlaggen die de Schilderswijk binnenvallen. Onder druk van Nederlandse Moslims, weigert Timmermans van genocide te spreken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten