dinsdag 12 augustus 2014

JIHAD STRIJDERS VAN HAMAS EN ISIS (IS) ORGANISEREN DEMONSTRATIES!!

Achmed, met zijn Dubbele nationaliteit, machthebber van Rotterdam komt op voor de Islam. Van der Laan, Jozias van Aartsen zijn laf en hebben zeer duistere persoonlijkheden.
Uitspraken van buitenlandse islamitische politici en demonstraties van de Turken en Marokkanen in Nederland!

FRANS TIMMERMANS (PVDA) STEUNT ACTIES JIHADISTEN!

‘NEDERLANDERS VOELEN ZICH NAUW BETROKKEN BIJ DE REGIO’
Demonstraties in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag maken volgens de bewindsman duidelijk dat Nederlanders zich nauw betrokken voelen bij wat er in Gaza gebeurt. “Maar hoe hevig het conflict daar ook is, hier mag die onverzoenlijke polarisatie geen voet aan de grond krijgen.)” F. Timmermans (NRC)

Dit soort figuren zijn erger dan de jihadisten. Macht vertoning van de Jihadisten wordt gepropageerd als "de steun" van de Nederlanders aan Gaza!
PVDA, D66, CDA, GroenLinks en  grootsteden met de fraude, corruptie, bendes, moorden, en nu Jihadisten, een tenenkrommend toneelstuk waar elke bloedzuiger zich machtig voor zou moeten voelen....!

Minister Timmermans blijft de schokkende aanwijzingen voor Qatar, Turkije en Saudi's betrokkenheid bij het steunen van ISIS(IS), AL-NUSRA, AL-QAIDA massamoorden in Irak,Syrië en Libanon, hij blijft dit allemaal stelselmatig negeren en steunt hij per direct de Hamas terroristen.

Timmermans gebruikt wederom de tactiek om niet inhoudelijk te reageren op de feiten, op de christenen vervolging in midden-oosten!! Een volstrekte nederlaag voor de democratie en de vrijheid! Waarvoor onze voorouders zo fel hebben gevochten. Een overwinning van de vijand die Nederland van binnen uit wilt veroveren...Een heel Zwarte dag.

Nederland verliest hoe langer hoe meer zijn identiteit door moslims die ook steeds meer invloed krijgen in onze samenleving.
Terwijl deze verrader aan de kant van de vijand staat, ondertussen gaat de afslachting van christenen en andere minderheden in het midden-oosten onverminderd door. Volgens berichten zijn in Irak al tienduizenden christenen op de vlucht geslagen uit angst voor de gruweldaden van de extremistische groepering IS, die naar verluidt mensen martelt, executeert en zelfs doodt door kruisiging.

Ondertussen, in Nederland verbreidt het jihadisme-salafisme zich sinds eind jaren tachtig. Het trekt vooral Marokkaanse en Turkse migrantenjongeren aan van de tweede en derde generatie. Het aantal moskeeën en islamitische instellingen dat onder invloed staat van salafistische centra, neemt toe, De As Soennah moskee heeft ongeveer 22 000 sympathisanten.. Deze zijn erg actief voor de moskee omdat het hoofdkwartier is voor de strijd tegen de Utrechtse bevolking.. Onder de naam geloof worden er duizenden mensen gemobiliseerd. Ook zijn veel jongeren actief voor de moskee. Hoe meer moslim kinderen, des te meer kans op een ondergang, zoals in die andere landen die nu islamitisch geworden zijn, ook meer kans op een arrogante die kleine werknemer van de holocaust industrie die onder de islam tegen Nederlanders gaan werken.

Een Marokkaan of Turk met een dubbel paspoort burgemeester, wethouder maken, is vragen om moeilijkheden,natuurlijk hebben ze een dubbele agenda, Marokkanen en turken zijn er altijd voor hun eigen volk... We weten dat de loyaliteiten van deze Marokkanen en Turken bij hun ras- en geloofsgenoten, bij de herkomstlanden liggen.
Moslims eenmaal aan de macht tonen ze aan dat onze grote steden al verloren zijn. Halal etende burgervaders, wethouders die met hun echte baasjes in Marokko en Turkije de regels voor hun provincie in den "vreemde" gaat opstellen. Veel Turken en Marokkanen, massaal gemaskerd met de hoofddoeken, gemobiliseerd door de grote organisaties, door de gemeente ambtenaren, willen nu de maatschappij terroriseren...Den haag, Amsterdam en Rotterdam zijn nu eenmaal onder invloed van grote massa Moslims falende steden, daar wordt hele stelsel aangepast aan de razendsnel groeiende Moslim populatie.

De huidige elite stak miljarden belastinggeld in het opbouwen van een grote islamitische netwerk. Neem allerlei overlegorganen als het ware de feitelijke ambassades en consulaten van de 5. colonne, maar op grondgebied van Nederland, (2 miljoen mensen zitten in Nederland en hebben ze eigen 'ambassades' nodig, los van de ambassades van hun herkomstlanden) moskeen, islamscholen, islamitische omroepen, dialoogacademies voor de Turken en Marokkanen enz. enz. Er zijn er duizenden en worden allemaal bestuurd door PvdA, D66, Groenlinks en CDA -ers. Ze onderhouden dus een grote slappe achterban, die altijd voor meer islamisering zorgt.
Laatste demonstraties van de Moslims bewijzen dat de Nederlandse politieke establishment nog meer islamiseert. Straks komen er nog meer Turken en Marokkanen binnen, zie -nieuwe beleid inzake EU hof, opheffen van de immigratie beperkingen, afschaffing van de regels...Dan moet je ook niet verbaasd zijn als een land als Marokko uitgebreid de voeten veegt. Omdat er geen enkele Marokkaan en Turk teruggestuurd is, sterker nog dat er meer Moslims hier zich gaan vestigen en alles doen wat ze willen, hebben Marokko en Turkije dus het nodig gevonden de islamisering van Nederland wat te versnellen door de restanten van de Nederlanders weg te sturen. Denkt Nederland nu echt dat een mohammedaan met een dubbel paspoort nota bene, voor Nederland zal opkomen?
De Marokkaanse koning heeft toch ook nog niet zolang geleden iemand ontslagen, omdat die man een dubbel paspoort had. Echter: de Marokkanen hier in Nederland móeten nota bene van hem, naast hun Nederlandse paspoort, ook het Marokkaanse behouden. Het ergste is natuurlijk nog, dat onze overheid dit pikt. Zij zijn de Marokkaanse koning hierin onderhorig. Duidelijk is dat Marokko Nederland al als 17 provincie behandelt. En Rotterdam als het bruggenhoofd beschouwt waarmee vaste voet aan de grond is gekregen. Het paard van Troje heeft er weer een actuele versie bij gekregen. Het benoemen van mensen met een andere nationaliteit op politieke, bestuurlijke of belangrijke functies deugt gewoon niet. Het is vragen om problemen. Marokkaanse en Turkse gemeenteraad leden maken meteen duidelijk waar hun loyaliteit ligt, in ieder geval niet bij Nederland. CDA, Groenlinks, PvdA en D66 zijn verantwoordelijk voor de ontstane situatie. Het is het beste dat er zo snel mogelijk wetgeving komt die stelt dat alleen mensen met één nationaliteit (de Nederlandse) op belangrijke posities kunnen worden benoemd (inclusief die van volksvertegenwoordiger). Voorkomen is beter dan genezen.


Jihadstrijders samen met de leden van D66, PVDA en Groenlinks schreeuwen haatdragende en gewelddadige slogans tegen Israël en Israëlische vlaggen omhoog gehouden waarop de Swastika de ster van David had vervangen...
Het demonstreren gaat gepaard gaat met Arabische sjaals, gezichtsbedekking, leuzen en IS vlaggen.De burgemeesters zeggen dat ze " vreedzaam"  demonstreren.
Deze Turken en Marokannen waren/zijn allemaal aanhangers van de Islamitische Staat! Die tot in ons vrije westen zijn doorgedrongen als bezetters...!

De demonstranten schreeuwen ook zuiver antisemitische leuzen; de kreet "Dood aan de Joden" werd opgepikt door de menigte. Dit was de eerste keer sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog dat er expliciet antisemitische gezangen geschreeuwd werden door een grote menigte in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam!
De demonstranten schreeuwen ook: "Hamas zal winnen", ter ondersteuning van de jihadistische terroristische organisatie. Dit was ook de eerste keer dat in een grote menigte in Amsterdam openlijk leuzen werden geschreeuwd ten gunste van een jihadistische terroristische organisatie.


NIET GEKOZEN BURGEMEESTERS EN HUN ANTISEMITISCHE MOSLIMS

Burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb (PvdA) blijft aan de macht!!

Deze burgemeester doet niks tegen de vervolging van christenen door Isis(IS), krijgen ze waarschijnlijk geen toestemming van de burgemeesters.
CDA verraders staan ook achter deze doubleur, die met zijn Marokkanse paassport gekken manipuleert...
De burgemeesters vrezen voor een agressieve tegendemonstratie van op hun tenen getrapte moslims en zetten liever geen ME in om de marcherende christenen te beschermen tegen agressie. Dat zou door de moslim protestanten kunnen worden uitgelegd als partijdigheid. Verbied je een demonstratie, dan heb je ook geen last van een tegendemonstratie. Een pro-Gaza-demonstratie hoef je niet te verbieden uit vrees voor een christelijke of joodse tegendemonstratie. Onze christenen zijn nogal labbekakkerig uitgevallen tegenwoordig. Die houden echt geen protestdemonstratie tegen Isis uit medeleven met vervolgde christenbroeders. Abrutaleb en van Aartsen kunnen dus gerust zijn.
Van onze volksvertegenwoordigers vragen wij geen voeding te geven aan de anti-Semitische oprukking!
Wij vinden het de taak van de gemeente om onder ogen te zien wat er echt aan de hand is, waarom al die nieuwe generaties als Jihadisten worden opgevoed en opgeleid met de gemeente geld?.
En zeker te weten dat de Jihad-strijders de discussie hierin niet bevorderen. Reminder: Die willen geen discussie.

Als bewoners van Nederland hebben wij zorgen over de teneur van het debat rond de anti-semitische moslim demonstraties binnen de stad. In het verlengde hiervan maken wij ons zorgen over de gevolgen voor onze samenleving, terwijl wij als Nederlanders meestal goed met elkaar omgaan.
Het is nou overduidelijk dat de politiek compleet doof is voor onze mening en geen ruggengraat toont terwijl het blijkbaar wel aanvoelt dat de samenleving iets anders wil.

Het lastige is dat argumenten worden gehanteerd waarvan wij het gevoel hebben dat die deels gebaseerd zijn op de democratische afspraken. Anderzijds de uiteenlopende argumenten lopen in de discussie door elkaar en weerspiegelen die discussie op de straat. Waardoor er een zware lading rond het onderwerp hangt.

In onze rechtstaat is van alles in de Grondwet vastgelegd. Nederland als een vrije land, waar iedereen welkom is en er geen anti-westerse denkbeelden uitgedragen worden. Het is hierbij niet van belang of de bewoner katholiek, protestants-christelijk, joods of islamitisch is. Dat hebben we ooit gedaan met een reden. Een gevolg van deze rechtsstatelijk uitgangspunten is, dat de overheid, ook de gemeentelijke overheid, moet meewerken aan het uitvoeren hiervan. Dit lijkt redelijk eenvoudig omdat voor iedereen de regels hetzelfde zijn en we geen onderscheid maken tussen afkomst, religie, huidskleur of wat dan ook. Het feit dat de juridische context duidelijk is, laat onverlet dat er kennelijk de drang is bij het college en Burgemeester om aan deze praktische uitgangspunten te gaan rommelen. Hierdoor ontstaan kennelijk zeer negatieve gevoelens bij bewoners van Nederland. De emotionele reacties duiden hier ook op.


De “NEDERLANDSE burgemeester”, ISIS, Al Quida, Hamas en andere organisaties met Islamitische achtergrond zitten bij hem in het bloed.

Wij blijven steeds nieuwe Paarden van Troje importeren onder de mom van menselijkheid maar vergeten dat het de voorhoede van de mogelijke toekomstige bezetters is. Immers zijn deze mensen makkelijk te manipuleren door de echte vijanden omdat zij veelal families in die landen hebben en dus gechanteerd kunnen worden. Afgezien van eigen cultuur die zij nooit opgeven en die niet bepaald in ons voordeel werkt. Zij worden openlijk door staatshoofden geadviseerd om niet te assimileren. 
De tijd is aangebroken om (nette) demonstraties op touw te zetten, waar Nederlanders zouden protesteren Tegen het inpikken van hun land d.m.v. non stop  tsunamigolven van migranten en vluchtelingen uit Moslim- en Afrikaanse landen. Tegen Islamitische terreur die buurten en complete steden onleefbaar maakt.  Tegen de Islamitische terreur gericht tegen alle Nederlanders in buurten waar moslims in grote getallen wonen. Terreur die gericht is om het volk uit de buurten weg te drijven; enkel en omdat de blanken niet van Allah houden. Vergeet niet dat  Nederlanders hebben daar generaties achter elkaar gewoond. Tegen landelijke politieke leiders en de EU die hekel koesteren
aan hun eigen volk. Ze doen  hun best de autochtone Nederlanders en niet moslims te dumpen t.b.v. de Islam; enkel en omdat islamitische lobbyisten wereldwijd veel pecunia op de tafel leggen.
De landelijke politiek hoeft hier helemaal niet mee te worstelleen maar gek genoeg blijven we worstelleen met de islamitische ideologie. Hoe zou dat nou toch komen?

Turkse, Marokkaanse en Palestijnse vlaggen en anti-joodse leuzen in Nederlandse steden.
Gemeente ambtenaren en infiltranten mobiliseren de moslims!
moslims zaaien chaos en streven naar een nieuwe politieke stand in EU.
In Nederland is recent een Gaza-demonstratie in Amsterdam. Ook daar overigens een verrassend groot aantal deelnemers en verrassend veel Marokkanen en Turken. 5. Colonne is door de gemeente zelf gemobiliseerd..

Een schande dat de uitstoot van moslimlanden de Nederlandse media zo sterk kan manipuleren.

Terwijl moslims in christelijke landen een maximum aan godsdienstvrijheid bezitten, heerst er in de islamitische landen een ongeëvenaarde onderdrukking van alle niet-islamitische geloofsrichtingen.

Er wordt nu opgeroepen om Joden te vermoorden en de burgemeester laat in een reactie weten dat dit binnen de grenzen van het toelaatbare valt. Demonstraties ok. Maar deze heeft alle grenzen overschreden.
Moslims in Nederlandse uitkeringen maken zich nu verdacht, ze steunen de aanslagen van IS, AL-Qaida en HAMAS.
Een groot deel van de Turkse en Marokkaanse jongeren gedragen zich of ze heer en meester zijn in Nederland, dankzij de corrupte ambtenaren.

We moeten moslims net zo behandelen als iedereen en ze geen voorrechten geven omdat ze anders misschien wel eens zouden kunnen radicaliseren... Chantage heet dat. Dus ja, we schieten te ver door in de tolerantie. Geen tolerantie voor de intolerantie en opkomen voor onze zwaarbevochten vrijheden en verworvenheden. Daar mogen we trots op zijn en dat mogen wij verdedigen. Wij passen ons ook aan als wij naar andere landen gaan, waarom kunnen we niet hetzelfde vragen van mensen die hier vrijwillig zijn? De rechten zijn er, de plichten moeten niet vergeten worden. En de regering moet ophouden met die slappe knieën en opkomen voor Nederland.
Dat kan toch niet kloppen? Jarenlang is er straffe kritiek geweest op de christenen, waarom zouden we een uitzondering maken voor het islamitische geloof? Is dat dan toch omdat zij dreigen?

Erdogan is echt een gedreven antisemiet dus we kunnen de komende jaren nog wel wat verwachten. De Turkse regering vindt dat zij de plicht heeft om op te komen voor hun “Eigen Volk”- moslimvolk, volgens Erdogan is HAMAS een onderdeel van zijn grote imperium!!, en vond dit ook van toepassing op de 3e en toekomstige hier geboren generaties.

In Rotterdam heeft PVDA verloren, toch geïslamiseerde PVDA beslist nog steeds over de stad!? Marokkaans Abu Talab wilt graag nog meer demonstraties tegen de Joden!!

Het misselijk makende antisemitisme van moslimjongeren met een kennelijk laag IQ, kan gevaarlijk zijn, maar ook het geniepige van figuren als de niet gekozen burgemeesters en als ambtenaar gemaskerde massa infiltranten..

Turkse leider Erdogan roept de Turken op voor de nog meer acties...!

Logisch dat deze jongens antisemitisch zijn, als het OM hen gaat vervolgen zal het ook de Koran moeten verbieden.

Natuurlijk spreken zij het zelfde als Erdogan. Het net wordt steeds nauwer om ons heen getrokken. En wij maar praten met deze lui. Nu weer de honderden terroristen die naar Syrie, Gaza en Irak gaan om te vechten in het terroristen leger een samenraapsel van uitschot.

We zien geen einde komen aan het antisemitisme van jonge moslims. Nederlandse moslims haten joden. Het molesteren van joden zien ze als wraak voor het onrecht dat in hun visie door Israel aan Palestijnen wordt aangedaan. Dan zouden wij ook gerechtigd zijn om ons te wreken op moslims voor het leed dat moslims in Irak, Syrie, en Pakistan Cristenen aandoen. Maar dan zit je voor je het weet in een burgeroorlog. We hebben deze ellende zelf in huis gehaald.

Laten we echter wel wezen. anti-westerse Turkije heeft tot op heden al miljarden van de EU ontvangen en maakt weinig tot geen progressie in het zich aanpassen aan algemeen geldende westerse normen. Als je dan “burgemeesters” , wethouders en allerlei politici bezig ziet hebben ze nog gelijk ook. Daarbij komt dat de meeste imams, betaald door de Turkije, Iran, Marokko, Saudi Arabië of gelijk welke andere extreme geldschieters, hen wijs maken dat dit door de macht van Allah komt die dit alles voor hen organiseerde, zoals door hun profeet voorspeld. We praten nu over ongeletterden zonder andere communicatie dan de vrijdagse donderpreken. Ze hebben zelfs geen idee wat er echt in de koran staat, ze kunnen er geen jota van lezen.

Dat nationalistische gewapper met die rode turkse vlaggen en het opzetten van grote bekken door die kennelijk verongelijkte turken moet afgelopen zijn. Jodenhaat zit zeer diep bij het overgrote deel van de Turken. Erdogan weet dit en bespeelt dit gevoel omwille van stemmen. Koerden & Alevieten worden trouwens door de soennitische meerderheid ook geminacht. Islamisme, extreem nationalisme dat is Turkije anno 2014.
De regering is het slaafje van Brussel en wil nòg meer moslims naar Europa importeren. De PVDA en de VVD lopen als hondjes achter de imams, Hamas en andere Jihadisten. Isis wordt gesteund door Turkije, Qatar en S.Arabie daar zitten de masterminds. Erdogan, zie ook zijn ridicule uitspraken over Israel, wil alle islamitische staten verenigen ala het Ottomaanse rijk.Deze man is levensgevaarlijk.
De EU zou de jaarlijkse miljardenhulp aan dit land moeten stoppen en het Europeanen moeten afraden om naar dit duistere land af te reizen. Ze steunen Syrie vrienden werken voor de ISIS(IS). Deze IS-terroristen lijken goed getraind en vooral strategisch goed geleid en georganiseerd in Nederland. 86% van de moslims in Nederland is het eens met ISIS! Je mag en kunt geen propaganda tolereren van een ideologie die de tolerantie wil afschaffen en een totalitair systeem introduceren.

Dat er in Europa bloedbaden zullen volgen neemt óók de huidige regering voor lief.


We zijn verkocht en verraden.


Met Vriendelijke Groeten.
 

Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten